Loading....

Bli med på aktivisthelg! 

Bli med på en gratis kurshelg 29. – 31. Oktober hvor du kan få verktøyene du trenger til å informere, påvirke og engasjere rundt SNU sine hovedsaker! 

 

Er du interessert i temaer knyttet til seksuelle og reproduktive helse og rettigheter? Har du lyst til å lære mer, og engasjere deg enda mer i SNU? Vil du ha flere verktøy i kassa for hvordan du kan bidra til å dytte SNUs kjernesaker høyere på den politiske agendaen?

SNU har opplevd enorm medlemsvekst i løpet av det siste årene og ønsker å fortsette å markere organisasjonen i det politiske- og organisatoriske landskapet. Derfor arrangerer vi nå en aktivisthelg for deg som er SNU-medlem, og som ønsker å bli mer aktiv. Helgen vil bestå av en rekke foredrag, workshops og seminarer der du kan lære om hvordan man kan opplyse, påvirke og engasjere rundt temaer som gjelder seksuelle og reproduktive helse og rettigheter – både i Norge, men også internasjonalt! Her får du innføring i organisatorisk kunnskap, hvordan du kan drive med politisk påvirkning, trening i politisk debatt, og mer. I tillegg vil du lære mer om hvordan SNU jobber som organisasjon gjennom sentralstyret, utvalg og lokallag – og bli kjent med flere i organisasjonen! Denne helgen kommer du til møte dyktige fagpersoner og kjente ansikter innenfor SRHR-feltet til å holde foredrag og debattinnlegg. Helgen kommer garantert til å bli spennende, lærerik, gøy – og samtidig helt gratis!

 

Kurshelga vil foregå 29. – 31. oktober ved Strandheim leir, like utenfor Oslo. SNU vil dekke kost, losji og reise for alle deltakere. Litt skummelt å melde seg på alene? Det er selvfølgelig åpent for å melde seg på med en venn man ønsker å engasjere seg sammen med. Det er ingen forventinger om forkunnskap om tematikk eller politisk påvirkning – det eneste du trenger er å være mellom 13 – 30 år, medlem i SNU og ha betalt kontigenten for 2021!  Frist for å melde seg på er 31. august. Grunnet begrenset antall plasser, vil du få en mail etter fristen om du har fått plass på kurshelgen eller på venteliste. 

 

Send inn søknad her:

https://forms.gle/U2iGEc3iwD5Eb2Zv6 

Send en mail om du lurer på noe til: post@snuorg.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!