VÅRE PROSJEKTER

SNU jobber med SRHR ut ifra et bredt perspektiv, og har derfor initiert og engasjert seg i flerfoldige prosjekter hvor ungdom er i fokus. Her kan du lese mer om prosjektene vi leder – både selvstendig og i samarbeid med andre organisasjoner.

UKE 6 AMBASSADØRENE

«Uke 6 ambassadørene» er en gruppe unge frivillige som kurser etablerte og fremtidige undervisere i seksualitetsundervisning for barn og unge, med utgangspunkt i undervisningsmateriellet Uke 6. Prosjektet koordineres i samarbeid med SNUs moderorganisasjon og utvikler av Uke 6, Sex og Politikk.

GET YOUR SH!T TOGETHER

«Get your sh!t together» er en ungdomsfestival for hverdagsaktivisme mot høyreekstreme holdninger og politikk. Festivalen er både en kulturell og politisk arena, hvor relevante problemstillinger belyses og drøftes gjennom seminarer, workshops, underholdningsinnslag og debatter. Festivalen ble arrangert for første gang 2. til 3. september 2017.

TRAINING OF TRAINERS

Training of Trainers er et samarbeid med organisasjonen Amathea hvor unge, engasjerte mennesker fra en rekke organisasjoner blir invitert med på en seminarrekke om SRHR i et flerkulturelt perspektiv. Gjennom spennende foredrag og diskusjoner lærer deltakerne om temaer som seksuell autonomi, seksualitetsundervisning, seksuelle overgrep og FGM.