Loading....

MEDLEMSKAP I SNU

SNU arbeider for alle unges tilgang til seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR). Som medlem i SNU er du med på å sette ungdommers grunnleggende menneskerettigheter på agendaen – både nasjonalt og internasjonalt. Som medlem i  SNU får du også mulighet til å bli kjent med andre engasjerte ungdommer, ta del i nasjonale og internasjonale nettverk, og delta på en rekke arrangementer både i og utenfor Norge.

Årskontingenten til SNU er satt til 50 kr for fullverdige medlemmer (alle opptil 30 år). Personer over 30 år kan være støttemedlemmer i SNU og de kan selv bestemme hvor mye de ønsker å betale i kontingent, men minsteprisen for slike medlemskap er satt til 50 kr per år.

Alle våre medlemmer under 25 år kan bli gratis medlem Sex og Politikk, inkludert i vår medlemskontingent. Meld deg inn her! 

Om dine personopplysninger

Ved å fylle ut og sende inn skjemaet under, samtykker du til at SNU oppbevarer personopplysninger om deg og ditt medlemskap. Vi lagrer og behandler følgende opplysninger om deg:

  • Ditt fulle navn
  • Din bostedsadresse
  • Din epostadresse
  • Din foretrukne betalingsmåte
  • Din betalingshistorikk

Det er kun SNUs leder, nestleder og økonomiansvarlig, samt ungdomskoordinator i Sex og Politikk, som har tilgang til dine personopplysninger. Dersom du krysser av for å også bli medlem i moderorganisasjonen vår, deles dine personopplysninger med den ansvarlige for medlemsregisteret i Sex og Politikk.

Ved å fylle ut skjemaet nedenfor samtykker du til at SNU kan foreta nødvendige utsendinger på epost, eksempelvis innkalling til generalforsamling, invitasjon til arrangementer og kontingentinnkrevninger. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger fra våre registre.

Opplysninger som kan knyttes til enkeltmedlemmer fjernes fra medlemssystemet når de aktivt melder seg ut, eller dersom det går (maks) 18 måneder uten at vi mottar innbetaling av medlemskontingent.