Loading....

SNU Landsmøte 2022

Kjære alle medlemmer av SNU, nå er dato satt for SNUs Landsmøte 2022!

Dato: 30. april
Sted: Oslo (sted kommer), med mulighet for digital deltakelse på Zoom
Tid: kl 10 – 17
Påmeldingsskjema finner du HER. Frist for å melde seg på er 16. april.

Vi håper så mange som mulig har mulighet til å være med, både fysisk og digitalt! Følg gjerne med på arrangementet på Facebook, der det fortløpende vil komme mer informasjon.

 

HER finner du dokumentene som skal behandles på møtet.
Om du ønsker å sende endringsforslag til noen av styringsdokumentene kan du gjøre det HER. Du kan sende inn så mange ulike forslag du vil. Frist for å sende inn endringsforslag er 16. april, to uker før Landsmøtet.

 

Har du lyst til å sende inn saker til lansmøtet? Syns du vi bør endre eller legge til noe i politikken vår? Er det noen vedtekter vi bør oppdatere? 

Hva slags forslag kan du sende inn?

  • Endringforslag ønsker du å endre noe i politisk program eller vedtekter kan du sende inn hva du ønsker å endre og hvorfor
  • Tilleggsforslag ønsker du å legge til noe i politisk program eller vedtekter kan du sende inn hva du ønsker å legge til og hvorfor
  • Strykningsforslag ønsker du å stryke og fjerne noe fra politisk program eller vedtekter kan du sende inn hva du ønsker å stryke og hvorfor
  • Resolusjon er et vedtak, beslutning eller uttalelse årsmøtet kan votere over på årsmøtet. For eksempel kan du skrive en resolusjon om at “SNU støtter alle skeive og alle med livmor i kampen for deres menneskerettigheter i Polen” og hvis dette får flertall på årsmøtet vedtas det at vi i SNU har uttalt at vi mener dette som organisasjon.

 

Vil du stille til valg i sentralstyret eller kjenner du noen som bør gjøre det?
HER finner du mer informasjon om de ledige vervene i sentralstyret. Send et kortfattet motivasjonsbrev og spesifisering om hva du ønsker å jobbe med i sentralstyret, til valgkomite@snuorg.no. Fristen for å melde seg er onsdag 23.mars.

 

På landsmøtet har alle tellende medlemmer i SNU tale-,forslags- og stemmerett. Det er på landsmøtet vi sammen bestemmer hvilken retning SNU skal ta og hvilke politiske og organisatoriske saker vi skal prioritere det kommende året. For å være tellende medlem er du ordinær medlem (13 – 30 år), og du må du ha betalt medlemskontingenten (50kr) for 2022 senest 23. april, altså 1 uke før årsmøtet. Ta kontakt på post@snuorg.no dersom du mener du ikke har fått kontingentkrav, eller er usikker på om du har betalt.

 

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg på årets landsmøte! 

 

Med vennlig hilsen,

Sentralstyret i SNU – Seksualpolitisk Nettverk for Ungdom