Loading....

SNU på Arendalsuka 2021

16. – 20. august var det endelig dags for Arendalsuka 2021!

SNU feiret bursdagen til “Uke 6” med historiegjennomgang og konkurranse. Vi hadde en babyshower for Sex og Politikks nye materiell “Uke 16” som lanseres i oktober, hvor vi fortalte hvordan et seksualitetsundervisningsmateriell blir til og viste videohilsninger fra vårt ungdomspolitikernettverk. Vi quizet også politiker på stands om internasjonal SRHR og kåret partiene som er best på seksuelle rettigheter. Vi deltok også på flere spennende arrangement i regi av SRHR-nettverket og møtte flere fine folk som er like engasjert i seksuelle og reproduktive helse og rettigheter som vi er.

Takk for i år, Arendalsuka! Vi gleder oss til neste år igjen!

 

Se videohilsen fra vårt ungdomspolitikernettverk her: