Loading....

Vi søker deg som vil bli med i et av våre utvalg!

Har du kunnskap i seksuell helse og rettigheter? Er du politisk interessert – både i Norge og internasjonalt? Er du kreativ og nytenkende? Kan du design, foto, film eller SoMe? Søk deg til et av våre 5 utvalg!

Vi søker nå medlemmer til våre 5 utvalg: fagutvalget, politisk utvalg, kommunikasjonsutvalget, internasjonalt utvalg og utvalg for seksuell helse. Er du interessert? Send en søknad til oss på post@snuorg.no. Søknadsfristen er satt til mandag 1. mars. Aktuelle kandidater innkalles til intervju i løpet av uke 9/10.

 

Info om utvalgene

Fagutvalget skal sikre kompetanse, fakta, språk, innehold og gode kilder i alt arbeidet vi gjør – både politisk og organisatorisk. Medlemmene i utvalget vil sammen med teamet har ansvar for å kvalitetssikre SNU sitt politiske program og utarbeide gode organisjonsdokumenter for SNU.

 • Hvordan organiseres oppgavene?
  Fagutvalget består av maks 6 personer og møtes hver 3 – 4.uke for å planlegge og utføre oppgaver. Utvalget er nasjonalt, da vi kan holde møter over telefon, zoom eller Skype. De rapporterer og samarbeider tett med organisatorisk nestleder og ledelsen i sentralstyret.
 • Hvem ser vi etter?
  Personlig egnethet og engasjement for temaet er de viktigste forutsetninger.
  Vi ser etter deg som som:
  – Har interesse for og kunnskap innenfor feltet seksuell helse, reproduktiv helse, seksuelle rettigheter, interseksjonell likestilling og LHBTQI+.
  – Faglig sterk
  – Er glad i å jobbe i team, og ikke er redd for å ta utfordringer og ansvar
  – God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  – Kan vie opptil 4 timer i måneden til arbeid
  – Pluss om du har tidligere organisasjonserfaring fra frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner
  – Er mellom 13-30 år gammel

 

Politisk utvalg har som formål å være de som følger med og reagerer på all seksualpolitikk i Norge og utenlands som er relevant for SNU. Medlemmene i utvalget vil sammen med teamet skrive innspill til politiske og juridiske endringer og høringer, artikler, debattinnlegg o.l og er ansvarlige for å mobilisere til deltakelse på relevante demonstrasjoner.

 • Hvordan organiseres oppgavene?
  Politisk utvalg består av 5 medlemmer som møtes hver 3 – 4.uke for å planlegge og utføre oppgaver seg imellom. De rapporterer og samarbeider tett med politisk ansvarlig og ledelsen i sentralstyret.
 • Hvem ser vi etter?
  Personlig egnethet og engasjement for temaet er de viktigste forutsetninger.
  Vi ser etter deg som:
  – Har interesse for seksuelle, og reproduktive rettigheter (SRHR) og interseksjonell likestilling
  – Er glad i å jobbe i team. Ikke redd for å ta utfordringer og ansvar
  – Faglig sterk
  – God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  – Kan vie opptil 5 timer i måneden til arbeid
  – Pluss om du har erfaring med politisk påvirkning
  – Pluss om du har tidligere organisasjonserfaring fra frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner.
  – Er mellom 13-30 år gammel

 

Kommunikasjonsutvalget søker deg som kan sikre høy kvalitet på vårt kommunikasjonsarbeid, alt grafisk og digitalt i våre sosiale medier, samt utforme det grafiske i våre kampanjer. I en digitalisert verden, blir kommunikasjon stadig viktigere, og vi trenger deg som innehar slik kompetanse!

 • Hvordan organiseres oppgavene?
  Kommunikasjonsutvalget består av 6 personer maks og har møter hver 3 – 4. uke over telefon/skype/ møterom i Oslo. Dette er et nasjonalt utvalg hvor engasjerte unge kan være en del av utvalget uansett bosted.
 • Hvem ser vi etter?
  Personlig egnethet og engasjement for temaet er de viktigste forutsetninger.
  Vi ser etter deg som:
  – Har interesse for seksuell helse og rettigheter (SRHR), LHBTQI+ og likestilling
  – Har kunnskaper i filmredigering, foto, adobe-programmene
  – Er glad i å jobbe i team, og ikke er redd for å ta utfordringer og ansvar
  – Kreativ og nytenkende
  – Gjerne erfaring med kommunikasjon og/eller sosiale medier
  – Pluss om du har tidligere organisasjonserfaring fra frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner
  – Engasjert og kan bruke minst 4 timer i måneden med frivillig arbeid

 

Utvalget for seksuell helse er for deg som har god kunnskap eller jobber innenfor helsesektoren. Utvalget har som formål å informere, oppdater og lære SNU, våre medlemmer, barn og unge om den nyeste informasjonen innenfor seksuell helse. Medlemmene i utvalget vil sammen med teamet for eksempel holde foredrag innenfor seksuell helse på skoler og fritid aktivitetssenter, undersøke det norske seksuelle helsetilbudet og vurdere dets mulige forbedringer som SNU kan politisk påvirke.

Dette er et nytt utvalg for 2021, og derfor vil dere få en viss kreativ frihet til å konstruere prosjekter, oppdateringer og måter å jobbe på i dette utvalget. Vi setter pris på din erfaring, ideer og kunnskap du kan komme med!

 • Hvordan organiseres oppgavene?
  Utvalget består av 5 medlemmer som møtes hver 3 – 4.uke for å planlegge og utføre oppgaver seg imellom. De rapporterer og samarbeider tett med Sigrid som ivaretar sentralstyre posisjonen som seksuell helse ekspert og resten av ledelsen i sentralstyret til SNU. Utvalget er nasjonalt, og det vil være mulig å kunne delta fra hele Norge.
 • Hvem ser vi etter?
  Personlig egnethet og engasjement for temaet er de viktigste forutsetninger.
  Vi ser etter deg som:
  – Har interesse for seksuelle, og reproduktive rettigheter (SRHR) og interseksjonell likestilling
  – Er glad i å jobbe i team. Ikke redd for å ta utfordringer og ansvar
  – Faglig sterk, det vil si har erfaring fra helsesektoren gjennom utdanninger eller jobb
  – God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  – Kan vie opptil 5 timer i måneden til arbeid
  – Det er et pluss om du har tidligere organisasjonserfaring fra frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner.
  – Er mellom 13-30 år gammel

 

Become a part of our international team in SNU. Do you have a vast knowledge in politics, abortions rights or LBGTQI+ rights worldwide?  The international team will work together with other organizations to inform and ensure young people about sexual and reproductive health and rights. We are based in Oslo – Norway, but our international coordinator is looking for diverse group of people for the job!

 • What is required from you?
  The international team is a new branch of our organization, which means we have some
  creative freedom in organizing our work. However, our main focus will be to keep track of sexual and reproductive health and rights violations, victories and collaboration opportunities worldwide. The team will meet at least once a month to discuss srhr worldwide. Based on your knowledge and interest, you will for example work on gathering information about a specific area of the world, translate our work and others into other languages if necessary and cultivate possible collaborations with other organizations worldwide. So the work possibilities are endless!
 • Who are we looking for?
  – You who has a strong interest in sexual and reproductive health and rights worldwide
  – You who has a broad knowledge in for example abortion rights and LGBTQI+ rights
  worldwide
  – You who has knowledge about different political governments and their approaches to
  srhr
  – You who can put in a minimum of 5 hours of SNU work per month
  – You who is comfortable with writing/speaking in English, (multilingual people are
  encouraged to apply)
  – You who does not shy away from responsibilities
  – You who has experience working in a youth network or non-profit-organization
  – Young adults between the age of 13 and 30
  – You who likes to travel – if it will ever be possible again after the pandemic

 

 

Høres dette interessant ut? Send et motivasjonsbrev på maks 1 side til post@snuorg.no, hvor du skriver litt om din bakgrunn, kunnskap og motivasjon. Frist: 01.03.2021.

Styret tar gjerne en samtale med deg dersom du ønsker å vite mer om utvalgene, har lyst til å sitte i utvalget, eller har forslag til andre som kunne egnet seg. Send oss gjerne en epost til post@snuorg.no.

Vi håper å høre fra deg!

Hilsen ledelsen i SNU – Seksualpolitisk Nettverk for Ungdom.