Loading....

Sexpertquiz på Kulturhuset!

Vi i SNU arrangerte sexpertquiz #myteknuser-spesial på Kulturhuset i Oslo, onsdag 12.februar. Allerede en halvtime før quizen begynte var salen full og flere fikk dessverre ikke plass. Folk måtte stå opp etter veggene, dele bord og noen satte seg til og med på gulvet for å få vært med på quizen! 

Publikum venter på at Quizen skal starte!

Nestleder i SNU, Rebecca, fortalte om informasjonskampanjen vår, og #myteknuser-håndboken og nettsiden vi har laget for prosjektet. www.myteknuserne.no. Deretter tok Linn fra sentralstyret over og var kveldens quizmaster. Quizen ble en suksess, og 5 heldige vinnere vant goodiebags med premier fra RFSU.

RFSU Norge lager kondomer, glidemiddel og annet for seksuell helse. All overskudd går til seksuell helse og rettigheter i Norge og Sverige. På nettsiden deres, RFSU.com, er alle produktene de lager selv eller selger, etisk produsert og med minst mulig klimaavtrykk. Vi er veldig glade og takknemlige for at RFSU sponset oss med premier! I tillegg fikk vinnerne kinobilletter!

 

 

Tusen takk til alle som kom! Framover skal vi holde flere sexquizer, neste blir på Samfunnet Bislet den 27.februar. Velkommen!