Loading....

SNU har fått 11 nye uke 6 ambassadører

Uke 6 er et gratis seksualitetsundervisningsmateriell til barn, ungdom og videregående elever til relevante kompetansemål i flere fag.

Sist fredag møttes  de 11 utvalgte Uke 6 ambassadører før første gang for å tilbringe helgen sammen med oss på våre kontorer i Oslo. Våre ambassadører tok turen fra Tromsø, Bergen, Trondheim og Hamar  sammen med styret til SNU som arrangerte samlingen.

Med oss hadde vi invitert Runa Udbjørg fra Skeiv Ungdom til å holde et foredrag om kjønns- og seksualitetsmangfold.  Marianne Støle-Nilsen som er seniorrådgiver i moderorganisasjonen vår Sex og Politikk holdt også et foredrag for ambassadørene om seksualitetsundervisningen i Norge. Vi takker foredragsholderne for gode foredrag som satte hjerner i kok.

På lørdag ble deltakerne bedre kjent med hverandre og fikk en god faglig introduksjon til tematikken. Deretter av sluttet vi dagen med en hyggelig middag og bowling.

På søndag fikk ambassadørene realistiske case oppgaver som de presenterte for hverandre. Case oppgavene handlet i stor grad

om hva slags type oppdrag de kan forvente seg å få i møte med ungdomsorganisasjoner, studenter og konfirmanter.

SNU takker for en inspirerende helg sammen med en bukett av herlige mennesker, og vi gleder oss til veien videre!

 

Ønsker du å få et skreddersydd uke 6 opplegg fra våre uke 6 ambassadører? Send gjerne en e-post til oss  post@snuorg.no.