Loading....

SNU arrangerer aktivismefestival

Bilde av logoen til "Get your sh!t together" festivalen

Den 2. og 3. september arrangerer Seksualpolitisk Nettverk for Ungdom (SNU) aktivismefestivalen “Get your sh!t together” for aller første gang.

Festivalen avholdes som en motreaksjon til den stadige normaliseringen av høyreekstrem retorikk – både i samfunnsdebatten og den høypolitiske sfæren.

Målet er å gi ungdom praktiske verktøy, i form av kunnskaper og ferdigheter, som kan gi dem grunnlaget, viljen og styrken til å ta til motmæle mot diskriminerende holdninger og hatefulle ytringer. I tillegg byr festivalen på muligheten til å bli kjent med frivillige organisasjoner, ildsjeler og samfunnsengasjerte kunstnere som vil bidra med en drøss av innslag og aktiviteter i løpet av festivalen.

“Get your sh!t together” er støttet av LNU, og arrangeres i samarbeid med en rekke ideelle og partipolitisk uavhengige organisasjoner. Festivalen holdes på Forandringshuset Grønland i Oslo, og er gratis og åpen for alle. For mer informasjon, festivalprogram (TBA) og påmelding se: http://getyourshittogether.no